Pikainen piipahdus Eckerö Linella

Eckerö line_kokousosasto

Viime viikolla ehdin vihdoin piipahtamaan Eckerö Linen uudessa kokouskeskuksessa, kun laiva oli Helsingin satamassa. Helmikuussa ovensa avanneet uusi Kokouskeskus ja Lounge palvelevat erityisesti kokous- ja työmatkalaisia, mutta myös kaveriporukat voivat vuokrata tiloja käyttöönsä.

Aikaisemmin Eckerö Linella oli vain kaksi kokoustilaa, joita ryhmät pystyivät varaamaan käyttöönsä. Uudistuksen myötä kokoustilat ovat nyt omassa osastossaan, jonne on oma sisäänkäynti. Valittavana on viisi erikokoista kokoushuonetta, joita voi muokata ja yhdistellä tarpeen mukaan.

Kokouskeskuksessa voi järjestää esimerkiksi perinteisen kokouksen, pienet juhlat tai vaikka tuote-esittelyn. Tilaa on 8–110 henkilölle.

Yksittäistä business-matkustajaa palvelee 36-paikkainen Lounge, jossa rauhallinen matkanteko töitä tehden onnistuu noin 20 euron lisämaksusta matkalipun hintaan. Kokouskeskuksen aulan kahvitarjoilu ja pieni suolainen syötävä kuuluvat hintaan, samoin kuin WiFi.

Eckerö line_kokoustila2

Kokoustiloihin 1 ja 2 mahtuu 50 henkilöä ja ne voidaan myös yhdistää, jolloin saadaan tilat jopa 110 hengelle. Tilojen perusvarustukseen kuuluvat äänentoisto, 85” tuumaan digitaalinen näyttö ja oma kahvi- ja teepiste sekä vesipiste.

 

Eckerö Line_kokoustila3

Inspiraatiotilaksi on nimetty kokoushuone nro. 3, jossa on Martelan Fly Me -tuolit ja 60” tuuman digitaalinen näyttö. Värikkään tilan voi varata myös kaveriporukan käyttöön. Hintaan kuuluvat kokousaulan tarjoilut.

 

Eckerö line_kokoustila4

Kokoustila 4 sopii diplomaattimuodossa 12 hengelle. Se on yhdistettävissä kokoustila 5:en kanssa, jonne mahtuu diplomaattimuodossa 20 henkilöä. Molemmissa tiloissa on 60” tuuman digitaalinen näyttö ja kokousaulan tarjoilut kuuluvat hintaan.

 

Eckerö line_lounge

Lounge sopii työmatkalaiselle, joka haluaa matkustaa rauhassa töitä tehden. 36-paikkaisen Loungen voi varata myös oman ryhmän käyttöön ja se on yhdistettävissä kokoushuone 3:en kanssa.

 

Eckerö line_popup

Uudistuksen myötä M/S Finlandialle avattiin myös herkullisia uutuuksia myyvä Pop up -shop.

 

Eckerö line_kakut

Pop up -shopin suosituin tuote alkuvuonna ovat olleet pienet, virolaiset kakut.

 

Eckerö line_lounaspöytä

Kokouskeskuksen lounaspöydässä on tarjolla pientä suolaista ja makeita makupaloja kokousvieraille.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

87 − 83 =

Post Navigation