PING Helsinki hosted by Långvik!

Långvik_2

Hyvää huomenta! Kello herätti tänään jo kuuden jälkeen, jotta ehdi Senaatintorilta klo 8 lähtevän bussin kyytiin. Matkan päämääränä oli Kirkkonummella sijaitseva Långvikin kongressi- ja kylpylähotelli, jossa on tänään vaatimattomasti Suomen suurin sisältömarkkinoinnin festari PING Helsinki.

Saman katon alla ovat suomalaiset bloggaajat, vloggaajat ja instaajat sekä heidän kanssaan yhteistyötä tekevät yritykset. Päivän mittaisella PING Helsinki -somefestarilla on tarkoitus kouluttautua, verkostoitua ja inspiroitua uusista ideoista. Ja mikä hienointa, Toimistossa.fi -blogi on yksi mukaan valituista sisällöntuottajista, Wow!
Odotan innolla, mitä kaikkea tämä päivä tuo tullessaan. Luvassa on kiinnostavia puhujia, etukäteen sovittuja tapaamisia sekä kohtaamisia bloggaajakollegoiden kanssa.

Ainoa asia, mikä harmittaa on se, että illallisen jälkeen odottavat bileet jäävät väliin, enkä ehdi myöskään yöpymään Långvikin. Myös paikan ihana spa jää testaamatta. Syy on kuitenkin hyvä: rakkaan ystävät nelikymppiset, joita juhlimme Tallinnassa seuraavat kaks päivää. Ei mikään huono vaihtoehto sekään 🙂

Långvik on Kansallis-Osake Pankin entinen kurssikeskus ja Urho Kekkosen lempipaikka, josta on pieteetillä kunnostettu monipuolinen kokous- ja kylpylähotelli. Se taipuu monenlaisen tilaisuuden pitopaikaksi ja on myös mainio viikonloppulomakohden. Voit tutustua Långvikin tarjontaan täällä.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!
Voit seurata PING Helsinki -tapahtumaa somessa:

#pinghelsinki
#langvikhotel

Långvik_10
Långvik_9
Långvik_8
Långvik_5
Långvik_11
Långvik_14
Långvik_15
Långvik_16
Långvik_13
Långvik_7
Långvik_4
Långvik_6
Långvik_3
Långvik_12
Långvik_1
Långvik_18
Långvik_17
Långvik_21
Långvik_19
Långvik_20

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 2 = 1

Post Navigation