Porvoon hurmaavat lahjatavaraliikkeet

Vierailin elokuussa työni puolesta Porvoossa tutustumassa kaupungin lahjatavaraliikkeisiin. Porvoo tarjoaa nykyään toinen toistaan hurmaavampia putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Jos etsit vähän erilaisia tuotteita liike- tai henkilöstölahjoiksi kannattaa piipahtaa Porvoossa.

Porvoo on myös mainio minilomakohde. Siellä on pieniä uniikkeja hotelleja, kuten Pariisin Ville ja boutique hotelli Onni. Kartanoromantiikkaa tarjoavat lähistöllä sijaitsevat Haikon kartano ja Sannäsin kartano. Kulttuuria on tarjolla Porvoon Taidetehtaalla, jossa on mm. elokuvateatteri Bio Rex ja monipuolinen konserttitarjonta. Taidetehtaalla on myös valikoima erilaisia kokoustiloja.

Tämä postaus pursuaa poikkeuksellisen paljon kuvia, sillä ihanista putiikeista tuli napattua niitä aikamoinen määrä!

Skafferi
Porvoolaisten oma herkkukauppa on Skafferi, jonka ruotsinkielinen nimi tarkoittaa ruokakomeroa. Puodin valikoimissa on jos jonkinlaisia herkkuja mausteista hilloihin ja teestä kahviin.

Skafferi3

Skafferi1

Skafferi2

Skafferi5

Skafferi6

Skafferi7

Skafferi10

Skafferi9


Design Deli
Design Deli on suomalaisen designin herkkukauppa, jonne omistaja Jaana Silader etsii sekä suomalaista että porvoolaista designia ja muotoilua. Täältä voi ostaa vaikka Marita Huurinaisen suunnittelemia Wave-puukenkiä!

Designdeli1

Lumi

Moimoi

Runebergin torttu


Pieni Suklaatehdas
Porvoon Tuomiokirkon kupeessa sijaitsee pienen pieni suklaatehdas ja sen myymälä. Näitä herkkuja et muualta saa, joten kannattaa ostaa tuliaiset täältä.

Pieni suklaatehdas

Pieni suklaatehdas4

Pieni suklaatehdas5

Pieni suklaatehdas3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

75 − 71 =

Post Navigation