ProPud on proteiinipitoinen välipala

Propud3

Kesäkuumalla hävitän helposti ruokahaluni. Aamupalaa ei tee mieli ja kahvinkin juominen tökkii.  Jääkahvi maistuisi, mutta olen kovin laiska tekemään sitä itse ja valmiit kahvijuomat ovat yleensä makuuni liian makeita.
Helteellä myös monesti laiskottaa, eikä lounaan kokkaaminen houkuta. Mutta jos lounas jää väliin, niin verensokeri laskee helposti iltapäivällä liian alhaisiin lukemiin ja aiheuttaa kiukkukohtauksen. Myös päänsärky saattaa iskeä. Joten mikä neuvoksi?

Sain maisteltavaksi entisen ruotsalaisen huippu-urheilijan Assan Njien kehittämiä proteiinivanukkaita ja totesin niiden olevan pienellä tuunauksella mainio aamupala, välipala tai jopa lounas kuumana kesäpäivänä, kun laiskottaa, eikä jaksa kokkailla itselleen kunnon lounasta.
Njie ProPud -proteiinivanukkaita on kolmea makua: vanilja, caramel ja suklaa. Yhdessä 200 gramman purkissa on proteiinia 20 grammaa ja hiilihydraatteja alle viisi grammaa (tuotteesta riippuen 4,6–4,8 g). Eikä vanukkaissa ole ollenkaan lisättyä sokeria. Tuotteet ovat myös laktoosittomia.

ProPud on helppo tuunata omaan makuun sopivaksi

Vaniljan makuinen vanukas toimi jopa aamupalana, vaikka kaipaan aamuisin yleensä jotain suolaista syötävää. Tuunasin vanukkaan saksanpähkinöillä ja oheen sopisivat myös marjat tai hedelmät.
ProPud caramel- ja suklaa-vanukkaat olivat omaan makuuni selkeämmin välipalaherkkuja tai jopa vähän terveellisemmäksi jälkiruoaksi sopivia makuja. Toki vanukkaita voi käyttää vaikka smoothien pohjana. Vanukkaiden maku oli mielestäni hyvä, eikä liian esanssinen.

ProPud-vanukkaissa on mukana lusikka, joten proteiinipitoinen välipala on helppo napata kaupasta mukaan kesken päivän tai kuljettaa mukana.

Propud4
Propud2

*Tuotteet saatu blogin kautta

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

83 − = 82

Post Navigation