Rework päivittää tietosi työn ja työelämän murroksesta

Yhteistyössä HUB13, sisältää tarjouskoodin

rework

Olenko ainoa, jolla tuntuvat termit ja terminologia menevän sekaisin, kun aiheena on työelämän, työn ja työympäristön muutos. Aihe on kiinnostava ja asian ympärillä tapahtuu paljon, mutta tuntuu, että jokainen toimija keksii aiheesta omat terminsä. Ja suomenkielisten termien lisäksi rinnalla kulkevat tietenkin englanninkieliset termit, joille kaikille ei edes pysty keksimään suomenkielistä vastinetta.

Paljon on puhetta coworkingista, monitilatoimistoista, työn tuunaamisesta, yhteisöllisistä työtiloista, itsensä työllistäjistä, liikkuvasta työstä, etätyöstä, tietotyöstä, jakamistaloudesta, työelämän rakennemuutoksesta, piilotyöpaikoista ja vaikka mistä.

Tällaisen läppärin ääressä istuvan toimistotyöläisen ympärillä tuntuu tällä hetkellä tapahtuvan paljon enemmän kuin tehtaan liukuhihnalla tai kaupan hyllyjen välissä. Mutta ihan oikeasti, mitä tämä kaikki konkreettisesti tarkoittaa, kun työ muuttuu, työn tekeminen muuttuu, työtilat muuttuvat ja tavat tehdä työtä muuttuvat. Mikään kun ei ole nykyään niin pysyvää kuin muutos.

Jotta tässä työn ja työelämän muutoksessa pysyisi yhtään kärryillä, on aiheesta hankittava koko ajan lisää tietoa ja kuunneltava itseään viisaampia. Nyt siihen on loistava mahdollisuus jo toista kertaa järjestettävässä Rework-foorumissa 20. ja 21. syyskuuta.

Tämä työn ja toimiston tulevaisuutta kehittävien ihmisten ja yritysten yhteisö kokoontui viime vuonna päivittämään ajatuksiaan Ylen Isoon pajaan ja tänä vuonna vuorossa ovat Technopoliksen tilat Ruoholahdessa. Tällä kertaa luvassa on entistä kunnianhimoisempi ja kattavampi katsaus työn murrokseen niin johtamisen, tilojen kuin teknologiankin näkökulmasta.

Esillä alan lupaavimmat startup-yritykset

Reworkin aiheita ovat työn muutos, tulevaisuuden HR ja työtilojen murros. Puhujina ovat mm. nykyinen viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner, kolme kertaa Suomen parhaaksi työpaikaksi valitun Vincit Oy:n henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen, Office Nomadin elämäntapaa noudattava yrittäjä Janne Saarikko ja älytyöterveysyhtiö Heltti Oy:n toimitusjohtaja Timo Lappi.

Tapahtuman ensimmäinen päivä on varattu puheenvuoroille ja toinen päivä käytännöllisille workshopeille.
Lisäksi Reworkin kumpanakin päivänä järjestetään Startup Club, jossa alan lupaavimmat kasvuyritykset esittäytyvät. Tiistaina esillä ovat yritykset hyvinvointiteknologian alueelta ja keskiviikkona esittäytyvät smart office -teeman mukaiset yritykset.

Tällaiset seminaarit ja tapahtumat ovat ainakin omasta mielestäni paras tapa hahmottaa ajassa tapahtuvia muutoksia, heikkoja signaaleja ja ajankohtaisia ilmiöitä. Toki yhden työpäivän raivaaminen tyhjäksi on oma hommansa.
Mutta kun on kuullut mielenkiintoisia puheenvuoroja ja tavannut samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä ja päässyt heidän kanssaan vaihtamaan ajatuksia, niin sitä palaa seuraavana päivänä oman työpöydän ääreen virkistyneenä ja pää täynnä uusia ajatuksia.

Tapaamisiin Reworkissa 20.‒21.9.2016!

 

Blogini lukijana saat ostaa liput Reworkiin erikoishintaan!
Koodilla ”TOIM16TOSSA” saat 20 % alennuksen lippuhinnoista, jotka ovat yhdelle päivälle 565 e + ALV ja kahdelle päivälle 865 e + ALV

HUOM! Tarjous on voimassa vain 17.8.2016 asti, joten toimi nopeasti!

Tarjous on päättynyt, voit ostaa normaalihintaisen  lippusi täältä.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 − 15 =

Post Navigation