Samppanjaa ja helmiä…

*Kaupallinen yhteistyö House of Elliott

samppanjaa

Vietin keskiviikkoillan ystävieni kanssa ylellisessä samppanja-tastingissa Kruunuhaan kattojen yllä. Tilaisuuden järjesti helmikoruistaan tunnettu House of Elliott, jonka showroomilla tasting pidettiin.
Maistelimme ystävieni kanssa ranskalaisen Taittingerin samppanjoita, joita meille esitteli merkin maahantuojan Fondberg Oy:n toimitusjohtaja Katja Angervo.


Cocktailpalojen ja samppanja-luennon jälkeen siirryimme showroomin puolelle, jossa House of Elliottin Sofia Högberg kertoi meille helmien viljelystä ja esitteli vasta saapuneita, herkullisen värisiä kevään uutuuskoruja. Hauskan illan lopuksi oli tietenkin mahdollisuus tehdä koruostoksia.

Tällainen tilaisuus on ihana ja helppo tapa kerätä kiireiset ystävät yhteen vaikka keskellä viikkoa. Kenekään ei tarvitse miettiä kodin siivoamista tai kaupassa käynti, vaan kaikki on järjestetty valmiiksi pientä korvausta vastaan. House of Elliottin showroom ja yrityksen omistajan Liisan tyylikäs olohuonen antavat myös upeat puitteet illanvietolle.

Kerää sinäkin ystäväporukka tai suvun naiset kasaan ja varaa House of Elliottin showroom omaan käyttöösi. Voit järjestää yksityisen shoppailuillan vähintään kahdeksalle hengelle tai yhdistää siihen samppanja-tastingin.

Kysy lisää: sales@houseofelliott.fi

2asiakkaat

3helmipöytä

4showroom

5Tattinger Reims

Aloitimme maistelun Taittinger Brut Réserve -samppanjalla, joka on valmistettu Chardonnay, Pinot Noir ja Pinot Meunie -rypäleistä.

6Tattinger rose

Seuraavaksi vuorossa oli Taittinger Prestige Rose -samppanja, joka saa hennon vaaleanpunaisen värinsä punaisten viinirypäleiden kuorista.

7Tattinger nocturne

Lopuksi herkuttelimme puolikuivalla Taittinger Nocturne -samppanjalla.

8tasting3

Katja Angervo kertoi meille Taittingerin samppanjatalon tarinan.

9helmiesittely

House of Elliottin Sofia Högberg kertoi meille helmien viljelystä.

10helmet

House of Elliottin koruissa käytetään ainoastaan viljeltyjä helmiä ja korukiviä

11harmaat helmet

Hiotut Swarovskin kristallit tuovat koruihin kimallusta.

12siniset helmet

Yksi kevään muotiväreistä on turkoosi.

14värikkäät helmet

Yhdet näistä värikkäistä helmistä lähtivät ystäväni mukaan.

13oranssit helmet

Tämän tyylisen oranssin rannekorun ostin itse.

15helmisimpukka

Tällaisen simpukan kuoren sisällä helmet kehittyvät keskimäärin 9-18 kuukauden ajan. Jotkut helmet kasvavat kuoressa jopa viisi vuotta!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 51 = 53

Post Navigation