Silence Sound Centerit valloittivat Frankfurtin lentokentän

Silence Sound Center -tuolit

Välillä työmatkoilla ulkomailla joutuu sellaiseen tilanteeseen, että olisi muutama tunti aikaa tapettavana, mutta ei oikein tiedä, missä ajan käyttäisi ja minne lähtisi. Itse suuntaan silloin yleensä lentokentälle joko tekemään töitä läppärillä tai vain katselemaan ihmisiä.

Ja joskus nämä muutamat tunnit tulevat todella kalliiksi, kun lentokenttäshopista löytyy jotain ihanaa, jota Suomesta ei saa, ja se on pakko ostaa.
Silloin kun pitää tehdä töitä, voi rauhallisen sopen löytäminen kansainväliseltä lentokentältä olla haaste. Paitsi tietenkin, jos on kerännyt tarpeeksi lentomaileja tai omaa kattavan valikoiman luottokortteja, joilla minkä tahansa loungen ovet avautuvat.

Frankfurtin kansainvälinen lentokenttä on ratkaissut tämän ongelman hankkimalla kaikkiaan 40 kappaletta Silence Sound Center -tuoleja matkustajien käyttöön. Silence Sound Center on käytännössä avoimiin tiloihin suunniteltu yhden henkilön työpiste ja tuoli, jonka kaareva muoto ja katto suojaavat uteliaiden katseilta ja ympäröivältä hälinältä ja tarjoavat rauhallisen työ- tai rentoutumisympäristön. Mikä loistava keksintö ja mikä parasta, sen on suunnitellut suomalainen muotoilija Antti Evävaara!

Silence Sound Center -tuolia on luonnehdittu maailman pienimmäksi konserttisaliksi, sillä tuolin rakenne ja pintamateriaali eristävät tehokkaasti ulkopuolisia ääniä ja vaimentavat sisällä olijan puheäänen. Tuoli soveltuu mihin tahansa ympäristöön, jossa halutaan irrottautua ympäristön hälinästä ja työskennellä rauhassa tai kuunnella vaikka musiikkia muita häiritsemättä. Käteviä tuoleja onkin toimitettu Frankfurtin lentokentän lisäksi myös Pariisiin L´Orealin pääkonttorille ja Euroopan suurimpaan kongressikeskukseen Viparisiin.

Frankfurtin lentokentällä tuolit ovat osa kentän Great to Have You Here -palveluohjelmaa, jonka tarkoituksena on parantaa matkustajien viihtyvyyttä yhdellä Saksan vilkkaimmista lentokentistä. Työskentely- tai rauhoittumismahdollisuuden lisäksi tuolien lisäetuna on omien laitteiden latausmahdollisuus pistorasian tai USB-portin kautta.

*Kuva Studio Antti E

 

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

82 − 75 =

Post Navigation