Smartblock on yrityksen mukana kulkeva työtila

Smartblock

Smartblock on suomalainen innovaatio ja designtuote, joka mullistaa työtilojen tilatehokkuuden. Pyörillä varustettu, vain 3,5 neliömetriä lattiapinta-alaa vievä kuutio tarjoaa rauhallisen työskentelytilan 1–5 hengelle. Modulaarisen rakenteensa ja pyörien ansiosta Smartblock on helppo siirtää toimistolla haluttuun paikaan ja ottaa muutossa mukaan.

Työskentelyvalmis kokonaisuus sisältää kaikki työtilalta vaadittavat ominaisuudet, sillä Smartblockissa ovat av-laitteet, kuten full HD -näyttö, pistorasiat, kaiuttimet, hyvä akustiikka ja työrauha valmiiksi asennettuina.
Smartblockin elementit valmistetaan Ideamoottori Oy:n tehtaalla, josta ne toimitetaan asiakkaan tiloihin ja kootaan. Sekä Smartblockin rungon ulkokuori että sisäosien verhoilumateriaalit ovat värien puolesta räätälöitävissä asiakkaan yritysilmeen mukaiseksi.
Smartblock voidaan rakentaa esimerkiksi avokonttoriin tai yrityksen aulatiloihin, minne vaan, missä rauhallista työskentelytilaa tarvitaan.

Haluatko testata Smartblockia tositoimissa? Mene Lasipalatsin 2. kerroksen aulaan, Helsingin kaupunginkirjaston Kaupunkiverstaalle ja pistä toimisto pystyyn!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 + = 18

Post Navigation