Stationery lover

*Kaupallinen yhteistyö Paperipiste Oy

Paperipiste Oy
Englannin kielessä on termi stationery lover, joka on vapaasti käännettynä jotakuinkin paperitavaran rakastaja. Minä olen sellainen. Rakastan kauniita muistikirjoja, tyylikkäitä mappeja, hienoja kalentereita ja värikkäitä klemmareita ja muistilappuja.

Erityisesti muistikirjat ovat lähellä sydäntäni. Niitä tarttuu mukaan ulkomaanmatkoilta, museokaupoista ja halpahalleista. Aina ei ole tietoa, mihin muistikirjaan käytän, mutta aina niille on käyttöä löytynyt. Toimittajan työssä muistikirja on myös työväline, jonne teen haastattelumuistiinpanoja ja kirjoita ylös juttuideoita. Jonkinlainen muistikirja kulkee lähes aina mukana käsilaukussa. Vaikka tieto kulkee nykyään pääasiassa sähköisesti, on kunnon muistikirjalle mielestäni aina käyttöä.

Maailmalla on muutama huippubrändi, joiden muistikirjoja me hevijuuserit arvostamme. Ehkä tunnetuin on alun perin ranskalainen Moleskine, jonka muistikirjoja ovat käyttäneet mm. Vincent van Gogh, Pablo Picasso ja Ernest Hemingway. Uusi tuttavuus minulle puolestaan oli italialaisbrändi Lanybook, jonka muistikirjat suunnitellaan ja valmistetaan Italiassa. Niistä ei ylellisiä yksityiskohtia ja kimalletta puutu. Lanybook-muistikirjoja voi tilata myös yrityksen omalla visuaalisella ilmeellä. Sellainen olisi hyödyllinen ja tyylikäs liikelahja!

Suomalainen vihkoja ja lehtiä valmistava Paperipiste Oy avaa pian kätevän verkkokaupan, josta voi ostaa sekä Moleskinen että Lanybookin muistikirjoja. Sain jo keväällä yritykseltä testikäyttöön muutaman erilaisen muistikirja ja tuosta pienestä, punaisesta, yläkuvassa olevasta Moleskinestä tuli uusi suosikkini. Se kun mahtuu mukaan vaikka iltalaukkuun!

Lanybook

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

61 − 57 =

Post Navigation