Sympaattinen kesäkahvila Kapusiini

Kesäkahvila kapusiini

Kävin eilen lounaalla Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan kesäkahvilassa. Kapusiini on nyt auki toista vuotta peräkkäin. Kauniin kartano- ja puutarhamiljöön keskellä sijaitseva kahvila on auki tiistaista sunnuntaihin klo 11–18. Tarjolla on lounasta ja monenlaisia herkkuja kahvin oheen. Nimensä mukaisesti kahvila Kapusiini on auki vain kesällä ja sulkee ovensa syyskuun lopulla.

Kapusiinin kabinetti

Kapusiini

Kesäkahvila Kapusiini on viikolla rauhallinen lounaspaikka ja parkkipaikkoja löytyy hyvin puutarhan porttien ulkopuolelta. Kahvilassa on pieni kabinetti noin 20–25 hengelle, joka sopii kokouspaikaksi tai pienten juhlien pitopaikaksi. Tarjoilut järjestyvät kahvilasta asiakkaan toiveiden mukaan. Kauniilla säällä pienimuotoisen tilaisuuden voi pitää myös puutarhassa ja kahvila vuokraa myös juhlatelttaa. Esimerkiksi pienille perhejuhlille tai kesähäille kahvila ja puutarha antavat aivan ihanat puitteet!

Kapusiinin vitriini

Kapusiinin kakku

Tämän kesän uutuus, jota aion itsekin testata (kunhan säät lämpenevät!), on kesäkahvilasta saatava piknik-kori. Korin voi tilata etukäteen edellisenä päivänä tai valita halutut tuotteet koriin kahvilan vitriinistä. Korin hinta määräytyy sisällön mukaan. Piknik-korin antimista voi vapaasti nauttia kasvitieteellisen puutarhan siimeksessä.

Kesäkahvila Kapusiiniin on hiukan haasteellista löytää, mutta kun seuraa sitkeästi Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan viittoja, löytää perille.

Kesäkahvila Kapusiini, Kumpulan kasvitieteellinen puutarha, Jyrängöntie 2, Helsinki
Puhelin kahvilaan 050 430 6765

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 − 22 =

Post Navigation