Syyssateita pakoon Flamingoon

hotellihuone

Herra Hunks ei valitettavasti kuulu hotellihuoneen hintaan, mutta vastaanotosta voi lainata maksutta kitaraa, kahvakuulaa tai joogamattoa.

Kuulaat syyspäivät tuntuvat olevan tällä erää takana ja on aika ryhtyä kaivamaan kaapista sontikoita ja saappaita esiin. On kuitenkin yksi paikka, jossa ei vesisade tai räntäsade haittaa. Nimittäin kauppakeskus Jumbon kainalossa sijaitseva Sokos Hotel Break Flamingo, jossa kaikki tarpeellinen on saman katon alla.

Viihdekeskus Flamingossa on Sokos Hotel Break Flamingon lisäksi Finnkinon elokuvateatteri, Elixian kuntosali, Megazone, Flamingo spa, BowlCircus -keilaviihdekeskus, West coast -hohtominigolf ja tietenkin kauppakeskus Jumbon ostosmahdollisuudet. Lähistöllä on myös Tammiston ostospuiston mittava myymälätarjonta. Auton saa suojaan parkkihalliin, jossa on 800 maksutonta parkkipaikkaa.

finnkino

Finnkinolla on Flamingossa kuusi elokuvasalia, jotka toimivat päiväsaikaan myös kokoustiloina.

Olen vieraillut hotellissa useampaan otteeseen työn puolesta, mutta en vielä ole yöpynyt siellä. Voisin kuitenkin kuvitella viettäväni siellä rentouttavan miniloman, johon kuuluisi hemmotteluhoitoja, hyvää ruokaa ja mielenkiintoinen elokuva. Ja miksei vähän shoppailuakin…
Flamingon kreikkalaisen ravintolan terassilla tai itämaisessa kylpylässä kun voi hyvällä tuurilla unohtaa kokonaan olevansa Suomessa!

näköala

Ylimmän kerroksen hotellihuoneista voi katsella maisemia.

kravattiparkki

Kokoustilojen kravattiparkista voi napata tarvittaessa solmion mukaansa.

kokoustilat

Hotellin monipuoliset kokoustilat muokkautuvat myös illalliskäyttöön.

ravintolasali

Sokos Hotel Break Flamingon ravintolasalissa voidaan järjestää myös yritystilaisuuksia.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

44 − 38 =

Post Navigation