Taas on se aika vuodesta…

*Tuotteet saatu blogin kautta

itseruskettavat

Kun peilistä katsoo kelmeä naama. Ei ihan vielä talven ja pimeyden valkaisema, mutta kuitenkin sellainen, joka vaatii jotain peitokseen. Tuntuu, että etäpäivänäkin pitää sipaista jotain väriä tai voidetta pintaa, jotta saa kasvoihinsa vähän eloa.

Sama tunne on myös vartalolla. Jos iholla olisi edes hiukkasen väriä, olisi itseään huomattavasti kivampi katsella. Eikä lisäkosteutuskaan pahaa tekisi.

Kirjoittelin jo aikaisemmin täällä laadukkaista Vita Liberata -tuotteista. Nämä itseruskettavat tuotteet antavat iholle luonnollisen päivetyksen. Sarjan helppokäyttöinen mineraalimeikkipohja on ollut luottotuotteeni jo reilun vuoden ajan aina silloin, kun tarvitsen tervettä väriä kasvoille.

Luonnollinen lopputulos kasvoille ja vartalolle

Nyt otin testikäyttöön sarjan keväällä lanseeratut uutuustuotteet eli itseruskettavat Vita Liberata Marula kuivaöljyn ja ihon pieniä virheitä tasoittavan Vita Liberata Body Blurin.
Yksi Vita Liberata -tuotteiden paras puoli on niiden tuoksuttomuus. Jos on joskus käyttänyt itseruskettavia tuotteita, niin tietää, että niissä tunkkainen tuoksu seuraa yleensä mukana. Lisäksi Vita Liberata -tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia ja parabeenittomia.

No Marula kuivaöljyn paras puoli on ihanan mieto tuoksu. Lisäksi se kosteuttaa talven kuivattamaa ihoa samalla kun antaa sille kauniin päivetyksen.

Parhaan tulokset saamiseksi ihon kannattaa kuoria ennen kuivaöljyn levittämistä, eikä sen alla kannata käyttää suihkuvoidetta tai kosteusvoidetta. Kuivaöljy on nimensä mukaisesti kuivaa, eikä ollenkaan öljymäisen rasvaista, joten sitä kannattaa levittää pienelle alueelle kerrallaan tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Ja jos levität tuotteen käsin, niin muista pestä kädet huolellisesti levittämisen jälkeen!

Marula kuivaöljy antoi jo yhdellä käyttökerralla iholle juuri sopivasti luonnollista sävyä, eikä ihon väri ollut mitenkään keinotekoinen. Kuivaöljy on väriltään aika tummaa, mutta häviää vaaleaankin ihoon nopeasti, eikä lopputulos ole mitenkään liian tumma

Vita Liberata Body Blur puolestaan on itseruskettava monitoimituote, joka sopii mainiosti sekä pikkujoulukauteen että jossain kaukaisuudessa odottavaan kevääseen, jolloin paljaat sääret tarvitsevat vähän väriä.
Body Blur -voiteen teknologia tasoittaa vartalon, dekolteen ja kasvojen pieniä virheitä ja epätasaisuuksia ja antaa iholle sileän ja tasaisen pinnan. Voiteen sisältämien pigmenttien ansiosta ihon pinta tasoittuu virheettömän kauniiksi. Tällä tuotteella voi viimeistellä juhlamekon kaula-aukosta tai hihoista paljastuvan ihon juhlakuntoon.

Kasvoilla Body Blur toimii myös yksinään, meikin alla tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Itse sekoitin sitä päivävoiteeseen, ja käytin ihan kotioloissa tasoittamassa ihoa ja tuomassa sille vähän väriä. Lopputulos oli kivan luonnollinen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

26 + = 34

Post Navigation