Tarrojen lumoissa…

*Kaupallinen yhteistyö Wulffinkulma

Tarratulostin

Kun vaihtaa vuokra-asunnon omistusasuntoon ja paritalon puolikkaan omakotitaloon, on yhtäkkiä kauheasti erilaisia käyttöohjeita, sopimuspapereita ja muuten vaan säilytettäviä papereita, kuten rakennuspiirrustuksia. Ja kaikki pitäisi arkistoida niin, että ne löytyvät helposti tarvittaessa. Tarratulostin on ratkaisu tähän ongelmaan.


Onneksi sain sopivasti samaan aikaan muuton kanssa testiin kompktin Leitzin tarratulostimen, jota olin ihaillut jo viime syksynä Wulffinkulmassa. Minä kun satun tykkäämään siisteistä etiketeistä kaikenlaisissa tavaroissa.

Tarratulostimet ovat helposti kookkaita möhkäleitä, joita on hankala käyttää, eikä niiden ulkonäössä ole kehumista. Leitzin Icon Smart Labelling -tarraverkkotulostin on ihan muuta. Pienikokoinen laite on tyylikkäästi muotoiltu ja sen helppokäyttöisyyteen on panostettu. Tehokas tulostin sopii sekä kotitoimiston työkaluksi, että suuremmankin yrityksen tarramäärän tulostajaksi.

Tarratulostin tulostaa joko vakiokokoisia tarroja tai leikata tarrat haluttuun kokoon. Kenkälaatikkoa pienempi tulostin on varustettu akulla, joten sen voi ottaa mukaan vaikka messuille tai tapahtumiin, jossa verkkovirtaa ei ole saatavilla. Valmiita pohjia erilaisille nimikylteille ja rintakorteille on monenlaisia.

Tietokoneelle ladattavan Leitz Icon -ohjelmiston valmiiden tarrapohjien avulla erilaisten tarrojen tulostus ja omien tarrojen suunnittelu on todella helppoa. Esimerkiksi postipakettiin voi tulostaa valmiin Fragile-tarran tai vaihtaa osoitetarraan omat tiedot nopeasti.

Tarrat ovat kaseteilla, jotka on helppo asettaa tulostimeen ja vaihtaa tarvittaessa toiseen kokoon tai materiaaliin. Kasetti kertoo käytettävälle pc:lle tai mobiililaitteelle paljonko siinä on vielä tarroja jäljellä. Leitz Icon -tarratulostin tulostaa sekä paperi- että muovitarroja, ja lisäksi laite tulostaa terävää tekstiä ja kuvia.

 

Etikettitulostin ja kasetti2

Mikä parasta, tarrakasetit on pääosin tehty kierrätetystä paperimassasta ja käytön jälkeen ne voi taas palauttaa kierrätykseen. Muoviosa sopii muovin kierrätykseen.

 

tarratulostin

Laite kommunikoi langattomasti iPhonen ja iPadin kanssa sekä tietenkin pc:n ja läppärin kanssa. Tulostimen voi yhdistää tietokoneeseen myös usb-piuhalla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

90 − = 83

Post Navigation