Ennustan, että yksi vuoden 2015 uudissana on tasakateviini. Se on viini, jonka sisäänostohintaan ravintola laittaa kiinteän euromääräisen katteen, esimerkiksi 25 euroa ja arvonlisäveron.
Tällaiseen viinien hinnoitteluun on siirtynyt Ravintola Fishmarket tällä viikolla. Uudenlainen hinnoittelutapa laskee huippuviinien hintoja ravintolassa jopa puolella. Monet laatuviinit ovat Fishmarketissa jopa halvempia kuin Alkon hyllyssä. Esimerkiksi Dom Pérignon samppanja maksaa jatkossa ravintolassa 143 euroa pullo ja pullo laadukasta ranskalaista Chablista irtoaa reilulla neljälläkymmenellä eurolla.
Varsinkin ulkomaisia vieraita kestitessä ravintola Fishmarketin erinomaiset kalaruoat ja äyriäiset yhdistettynä edullisesti hinnoiteltuihin huippuviineihin kannattaa pitää mielessä.
Laadukkaan lounaan lisäksi Fishmarketissa on tarjolla kattava kalatiski ja äyriäisbaari, jonka valikoimaan kuuluvat osterit ja erilaiset ravut. Myöhemmin tänä keväänä ravintolaa tulee vielä hummeritankki. Jatkossa asiakas voi itse valita niistä raaka-aineen illalliseensa tai ostaa tuoretta kalaa tai mereneläviä kotona valmistettavaksi. Ravintolan keittiömestari Markus Rautala lupaa myös opettaa asiakkaille parhaat kalankäsittelyniksinsä.
Kuluvana vuonna ravintola Fishmarket esittelee ruokalistallaan kansainvälisten kalatorien makuja. Lämpöä alkuvuoteen haetaan Martiniquelta, jonka eksoottisia makuja pääsin tänään ravintolassa maistelemaan. Myöhemmin on luvassa maistiaisia San Franciscon, Kööpenhaminan ja Osakan kalatoreilta.
Seuraa blogia