
Uppomunia on pakko tilata aina, kun niitä on saatavilla!
Aamu-unisena osaan arvostaa niitä aamuja, kun työmatkalla pääsee nauttimaan hotellin valmiiseen aamiaispöytään. Monipuolinen hotelliaamiainen on arjen luksusta.
Viikonloppuisin kun on enemmän aikaa, voi nauttia ravintoloiden herkullisista brunsseista.
Joku on pilkkonut valikoiman hedelmiä valmiiksi, paistanut croissanteja, sämpylöitä ja joskus jopa ruisleipää tarjolle ja tilauksesta saa vaikkapa uppomunia tai munakkaan sen ainaisen munakokkelin tilalle. Mitään erikoiskahveja en tarvitse, vaan lämmin maito kahvin seuraksi riittää. Oheen sitten vähän juustoja ja vihanneksia ja ehkä maustamatonta jogurttia ja pähkinöitä, niin täydellinen aamiainen alkaa olla kasassa.
Tällainen täydellinen hotelliaamiainen on tarjolla uudistetussa Hilton Helsinki Strandissa, joka on myös mainio paikka pitää aamiaiskokousta. Ja miksi ei joskus toisi vähän luksusta omiin arkiaamuihin hotelliaamiaisen muodossa.

Hotellin keittiö leipoo itse aamiaiselle pieniä herkullisia ruisleipäsiä. Lisäksi tarjolla oli mm. croissanteja ja karjalanpiirakoita.

Jogurtin lisukkeeksi oli monenlaisia pähkinöitä ja hiutaleita.

Monen makuisia hilloja ja marmeladeja oli myös saatavilla.

Hauska erikoisuus olivat rapeat vihanneslastut, joita oli tehty mm. kurkusta, porkkanasta ja retiiseistä.

Valurautapatojen kansien alle kätkeytyivät makkarat ja pekonit.

Aamiaisella ovat yhä käytössä Heikki Orvolan hotellille 1980-luvun lopulla suunnittelemat Festivo-astiat.

Sinivalkoinen katto ja kuparin sävyiset valaisimet tuovat aamiaisravintolaan kotoisan tunnelman.
Seuraa blogia