Sisäinen timantti – Timanttisia ajatuksia arkeen

*Kirja saatu blogin kautta

Sisainen timantti

Ulkona tuiskuaa uuden vuoden ensimmäinen lumimyräkkä. Itse pötköttelen sohvalla viltin alla, kissa seuranani. Jouluruoat on jo melkein saatu syötyä ja joulukoristeet pakattu eilen takaisin laatikkoihin. Jouluvalot sisällä ja ulkona tuovat vielä kaivattua valoa pimeyteen. Vielä on aikaa lueskella lahjakirjoja ennen kuin arki taas alkaa.

Jo hyvissä ajoin ennen joulua sain luettavakseni toimittajakollega Jenny Belitz-Henrikssonin uutuuskirjan Sisäinen timantti ‒ 365 ajatusta parempaan arkeen. Kirja on jatkoa Jennyn Sisäinen voima -teokselle, josta kirjoitin viime keväänä.
Lueskelin kirjaa jo vähän ennen joulua ja löysin taas monia itseäni koskettavia ajatuksia. Edellinenkin kirja on merkattu monilla posti t -lapuilla, joiden avulla voin palata minua inspiroiviin ajatuksiin helposti.

Erityisen hyvin Sisäinen timantti sopii mielestäni luettavaksi juuri näin vuoden vaihteessa, kun moni meistä vielä tekee mielessään yhteenvetoa kuluneesta vuodesta 2015. Kirjan avulla voi saada uuden näkökulman arkeen ja siellä mahdollisesti kaihertaviin asioihin. Jennyn kannustavat ajatukset puolestaan antavat oivalluksen aiheita ja saavat ymmärtämään elämän erikoisuutta entistä paremmin.

 

Elämäni on täynnä valintoja.
Tänään hiljennyn valintojen äärellä
ja pysähdyn kuuntelemaan itseäni.
Tuoko tämä valinta onnellisuutta ja iloa minulle,
entä muille?
Oivallan, että moni asia on pienestä kiinni.
Hyvä arki rakentuu pienistä ratkaisuista.

Jenny Belitz-Henriksson

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

84 − 83 =

Post Navigation