Toimiston ensiapulaatikko

Yhteistyössä Essence,  sisältää arvonnan

ensiapulaatikko
Jos luulit tämän postauksen käsittelevän sidetarpeita tai särkylääkkeitä, niin pahoitteluni, pieleen meni. Minulle toimiston ensiapulaatikko on ihan jotain muuta. Se on se työpöydän vasen tai oikea alalaatikko, jossa on kaikkea mahdollista työpäivän aikana tai sen jälkeen tarvittavaa tavaraa, jota ei aina tiedä tarvitsevansa.

Aikaisemmissa työpaikoissani ensiapulaatikosta saattoi löytyä muun muassa väritöntä kynsilakkaa sukkahousujen silmänpakoja varten, käsivoidetta, särkylääkkeitä, punaista sekä nuden väristä huulipunaa, kynsiviila, kynsilakkaa ja kynsinauhaöljyä.

Laatikossa oli myös cd-levyjä, sillä mikään ei paranna kirjoitusinspiraatiota paremmin kuin hyvä musiikki. Nykyään läppärissäni ei ole edes cd-asemaa, mutta onneksi suoratoistopalvelut auttavat tarvittaessa.
Aikanaan minulla oli kollega, jonka ensiapulaatikosta löytyi pieni, neljän senttilitran konjakkipullo. Heikotukseen tai pahimpaan vitutukseen kuulemma.

Tässä vinkit ensiapulaatikon kokoamiseen

Sain testiin hinta-laatu-suhteeltaan ihan uskomattoman hyvän Essence-kosmetiikkasarjan monenlaisia tuotteita, joista kokosi itselleni uuden ensiapulaatikon nykyiseen toimistooni.
Eikä tällaisen ensiapulaatikon hankkiminen tule edes kalliiksi, sillä näiden tuotteiden yhteishinta jää reilusti alle 20 euron. Voit siis hyvällä omallatunnolla ostaa tarvittavat tuotteet työpaikalle. Eivätkä minikokoiset tuotteet vie työpöydän laatikossa myöskään liikaa tilaa.

Ensiapulaatikko, jolla pärjäät työpäivän yllättävissä tilanteissa:
Essence Super rich, super soft -käsivoide
Essence Nail caring oil -kynsinauhaöljy
Essence Mini file -kynsiviila
Essence 3 in 1 profi nail pen -kynä, jolla voi viilata kynnet ja pyyhkiä pois kynsilakkatahrat
Treat-sarjan käteviä, yksittäispakattuja kynsilakanpoistolappuja
Essence-kynsilakka
Essence 2 in 1 lipstick & liner -huulipuna ja rajauskynä samassa
Essence Glossy stick -huulipunakynä

Osallistu Essence-arvontaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Kerro, mitkä tuotteet kuuluvat omaan ensiapulaatikkoosi ja voit voittaa lajitelman kevään Essence-uutuuksia käyttöösi.

Osallistuminen arvontaan on helppoa! Kerro blogin kommenttikentässä, mitkä tuotteet kuuluvat omaan ensiapulaatikkoosi. Osallistua voit 4.3.2017 saakka.
Tuotepaketteja arvotaan 2 kpl.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 2 = 1

Post Navigation