Toimistossa kuin kotonaan

aloituskuva

Kodinomaisuus on tällä hetkellä toimistosisustamisen isoin trendi. Toimistoihin tuodaan houkuttelevia sohvaryhmiä, pitkiä pirtinpöytiä ja rentoja nojatuoleja. Tukholman huonekalumessujen tarjonnastakin monet tuotteet olisivat toimiston lisäksi sopineet omaan olohuoneeseeni. Kodinomaisuuden lisäksi toimistoihin halutaan luoda erilaisia tunnelmia. Kun työpäivän aikana vaihtaa tunnelmasta toiseen pysyy pirteänä ja tuottavana koko päivän. Erilaiset työtehtävätkin sujuvat paremmin erilaisissa ympäristöissä.

latauspiste

Kännykän latauspiste on upotettu työpöytään.

Huonekaluissa koko ajan lisääntyvä teknologia piilotetaan nyt kalusteiden sisään. Ratkaisuja on tarjolla sekä kotikäyttöön että toimistoon. Ikean valikoimissa on jo nyt kännykän latauspisteillä varustettuja huonekaluja, ja Tukholmassa EFG esitteli latauspisteillä varustettuja työpöytiä.
EFG Toimistokalusteet Oy:n toimitusjohtajan Tapio Heikkilän mukaan älykäs toimisto tuo tehokkuutta tilojen käyttöön. Teknologian avulla voit esimerkiksi varata itsellesi työpisteen toimistopäivän ajaksi, tarkistaa kokoushuoneiden varaustilanteen ja säätää sähköpöydän itsellesi sopivaksi ID-kortin avulla.

laatikosto

Vaaleaa puuta ja pastellivärejä näkyi messuilla muuallakin kuin EFG:n osastolla.

Kun yritysten dokumentit nykyään säilytetään useammin pilvessä kuin mapeissa, on kaappien ja laatikostojen tarve toimistoissa vähentynyt huimasti. Henkilökohtaiset tavarat kuljetetaan mukana korissa tai säilytetään lukitussa lokerossa. Toimistotarvikkeidenkin säilyttämiseen riittää pelkästään työpöytään upotettu laatikko.
Uudet säilytyskalusteet puolestaan räätälöidään moduuleista yrityksen tarpeiden mukaan. Samat kalusteet toimivat myös tilanjakajina tai pöytätasoina, kuten EFG:n viime vuonna lanseerattu Create-säilytinjärjestelmä.

nojatuoli

Tyylikkäällä kuosilla päällystetty nojatuoli sopisi hyvin myös olohuoneeseen.

henkilökohtaiset tavarat

Henkilökohtaiset tavarat kulkevat mukana työpäivän aikana metallisessa korissa.

Tapio

Tapio Heikkilän mukaan teknologia auttaa tehostamaan toimitilojen käyttöä.

piilotettu läppäri

Läppärin saa työpäivän ajaksi piiloon pöydän sisään, eikä se vie turhaa pöytätilaa.

liukuva pöydänkansi

Liukuva pöydänkansi piilottaa alleen pistokkeet ja sähköjohdot.

neuvotteluhuoneen pöytä

Neuvotteluhuoneen pöytä voidaan koota kahdesta sähköpöydästä niin, että osa kokoustajista voi halutessaan seistä neuvonpidon ajan.

kävelytyöpiste

Työnteko onnistuu myös kävelymatolla, joka mittaa askeleet, kalorit ja kilometrit.

toimistotarvikelaatikko

Toimistotarvikkeille on varattu kannellinen laatikko, joka on upotettu työpöytään.

pitkä työpöytä

Pitkän työpöydän voi tarpeen vaatiessa jakaa työpisteiksi liikuteltavilla jakajilla.

rauhallinen työpiste

Korkeat seinät ja katto takaavat työrauhan.

uusi sohvaryhmä

EFG:n uutuus oli Jonas Forsmanin suunnittelema Create -sohva, joka mukautuu moneen, kuten työ-, neuvottelu- ja taukotilaan. Lisäksi se on helppo yhdistää Create-säilytinratkaisuun.

 

*Tukholman huonekalumessuille minut kutsui ja lennätti EFG Toimistokalusteet Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 5

Post Navigation