Työmatkan Top 5 -kosmetiikkatuotteet

Käyn työni puolesta säännöllisesti useamman kerran vuodessa erilaisilla messu- ja lehdistömatkoilla. Jossain vaiheessa hermostuin siihen, että unohdin joka kerta reissuun lähtiessäni jonkun tärkeä kosmetiikkatuotteen kotiin. Milloin se oli hammastahna, joskus taas silmänympärysvoide tai rakkolaastarit.


Niinpä hankin itselleni matkakäyttöön oman meikkipussin, joka on aina valmiiksi pakattuna. Meikkipussissa kulkevat mukana aina nämä työmatkojeni Top 5 -tuotteet:

Marvis hammastahna

Marviksen minihammastahnat. Kun työpäivän aloittaa kanelinmakuisella hammastahnalla, siitä ei voi tulla huono!

 

biozell kuivashampoo

Biozellin kuivashampoo. Tuo hiuksiin rakennetta, pidentää pesuväliä ja freesaa kampauksen iltakuntoon pitkän päivän jälkeen.

 

Simple puhdistusliinat

Simple-puhdistusliinat kasvoille ja silmämeikille sopivat hyvin kuivalle iholleni. Pakkaus pysyy hyvin kiinni, joten liinat eivät kuivu. Plussaa edullisesta hinnasta!

 

eucerin jalkarasva

Rasvainen jalkarasva, jonka merkki vaihtelee. Nyt käytössä Eucerinin Repair Foot Creme. Kävelystä väsyneet jalat kiittävät päivä päätteeksi kunnon rasvauksesta ja pienestä jalkahieronnasta.

 

Extreme Card for PackShot

Comped-rakonestopuikko on pelastanut monelta harmilta ja se oikeasti estää rakkojen muodostumista! Jos rakko on ehtinyt jo tulla, loppumatka sujuu ongelmitta Compeed-rakkolaastareiden avulla.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + = 16

Post Navigation