Työntekoa ja tasapainoilua aktivointilaudalla

Gymba tasapainoilua

Suositeltavaa olisi päivittäin seisoa noin puolet työajasta Gymba-aktivointilaudan päällä.

Istumisen vaaroista puhutaan nykyään niin paljon, että se suorastaan kyllästyttää ja huono omatunto on aina seurana pitkän, koneen ääressä istutun työpäivän jälkeen. Työn teko seisten ja reippaat kävelylenkit auttaa vähentämään istumista, mutta kyllä sitä tulee tehtyä aivan liian paljon.

No nyt ei pelkkä seisominenkaan riitä, vaan se suositellaan tehtävän erityisen Gymba-aktivointilaudan päällä. Gymban ideana on pitää vartalo liikkeessä varsinkin pääte- ja toimistotyössä, mutta myös vapaa-ajalla, kuten televisiota katsellessa.

Ensiajatus aktivointilaudasta oli, että miten työn teko kiikkerällä laudalla sujuu ja miten muka tällainen laudalla seisominen aktivoi selän ja vatsan alueen syviä lihaksia?
Kunnes astuin laudalle ensimmäistä kertaa. Saman tien oma asentoni muuttui ryhdikkäämmäksi ja jotenkin automaattisesti tuli vedettyä vatsalihaksia tiukemmalle. Läppärillä kirjoittaminen onnistui mainiosti laudan päällä seisten ja iltauutisten katsominen muuttui pieneksi treenituokioksi.

Gymban ansiosta voit seistä vaikka koko päivän työpisteesi ääressä, eivätkä jalat ja selkä väsy. Päinvastoin pieni lihasten aktivointi laudan avulla vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa vireystilaa ja tehostaa verenkiertoa. Ja mikä parasta keskivartalo kiinteytyy, kun vatsan alueen syvät lihakset aktivoituvat. Myös ryhti paranee. Gymban avulla voi tehdä myös taukojumppaa: venyttää selkää ja pohkeita sekä vahvistaa nilkkoja.

Avaintieto Oy:n kautta voi tilata Gymban itsellesi 14 päivän maksuttomaan testiin!

gymba tasapainolauta

Gymba on valmistettu ympäristöystävällisestä ja elastisesta luonnonkuitukomposiitista.

 

*Kuvat: Avaintieto Oy

 

 

 

 

One Thought on “Työntekoa ja tasapainoilua aktivointilaudalla

  1. Pingback: Miten saat pepun ylös penkistä? - Toimistossa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 − 11 =

Post Navigation