Uudenlainen työ saa tarvitsemansa puitteet

EFG toimisto1

Työn tekeminen tulee muuttumaan lähivuosina enemmän kuin uskallamme arvatakaan. Luova yrittäjyys, freelancer-työ ja verkostoitunut työtapa yleistyvät. Niiden myötä syntyy tarve aivan uudenlaisille työ- ja toimitiloille.
Pari viikkoa sitten Sponda ilmoitti vastaavansa tähän kysyntään uudenlaisilla cowork-toimitiloilla, joissa pienet yritykset ja itsenäiset yrittäjät pääsevät osallisiksi joustavista palveluista ja yhteisöllisyydestä. Uusi konsepti on nimeltään Mothership of Work ja se avautuu ensi helmikuussa Helsingin Pienelle Roobertinkadulle.

Euroopassa uusia cowork-tiloja eli yhteisiä toimitiloja avataan suuriin kaupunkeihin jatkuvasti. Esimerkiksi Barcelonan kaupunkialueelle on jo 280 cowork-tilaa, joissa työskentelee yli 12 000 ihmistä. Yhdysvaltoihin perustettiin jo viisi vuotta sitten cowork-tilojen ketju WeWork.

Spondan uuteen coworking-tilaan mahtuu 300 luovan alan tekijää. Sen jäsenet saavat käyttöönsä kaikki toimitilan palvelut, kuten ravintolan, saunan, yhteiskeittiön, lounge-tilan ja kirjaston. Erikokoisia tiloja on tarjolla vaihtelevaan käyttöön ja yritys tai freelancer voi joustavasti lisätä tai vähentää tilojaan projektien mukaan. Tiloissa on otettu huomioon myös projektiluonteisen ja keskittymistä vaativan työn edellytykset.

Tutustu MOWiin ja hae jäsenyyttä verkossa.

*Kuva: EFG Toimistokalusteet Oy

 

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

77 − 72 =

Post Navigation