Vaihtelu virkistää!

Viking Line xprs

Tallinnan sataman julkistamista tilastoista ilmenee, että Viking Linen Viking XPRS on kaikkein suosituin laiva Helsinki-Tallinna -linjalla. Viime vuonna Viking XPRS kyyditti Suomenlahden yli reilut 1,8 miljoonaa ihmistä, kun Helsingin ja Tallinnan välillä seilasi kaiken kaikkiaan noin 8,2 miljoonaa ihmistä vuonna 2015.

Hävettää tunnustaa, että itse seilasin ensimmäisen kerran vuosiin XPRS:llä viime joulukuussa. Toinen reissu tuli tehtyä viime viikonloppuna. En osaa oikein selittää syytä, miksi näin on päässyt käymään. Sitä vain tottuu tiettyihin rutiineihin ja tapoihin. Ja yksi syy ovat myös aikataulut. Ne eivät oikein sopineet omiin aikatauluihini aikaisemmassa työssäni. Muuten Viking XPRS on oikein kompakti kokonaisuus, joka tarjoaa tarvittavat palvelut sekä lomalaisen että työmatkalaisen tarpeisiin.

Työmatkalainen ilahtuu erityisesti 10 euron edullisesta hinnasta, jolla voi lunasta paikan laivan kokousaulasta 7. kannellta. Sillä hinnalla saa paremman nettiyhteyden, kahvia, teetä ja pientä purtavaa eikä tarvitse yrittää tehdä töitä ilakoivien ja skumppaa nauttivien lomalaisten joukossa.
Kokousaulassa on myös pieni valikoima juomia sun muuta ostettavaa, joten sieltä ei tarvitse matkan aikana poistua ollenkaan, jos ei halua. Lisäksi aulan ulkopuolella on pieni Fashion shop, jossa on tarjolla asusteita, koruja, kenkiä ja muuta kiinnostavaa.

Vuosien takaisen muistikuvani mukaan myös laivan buffet on laadukas ja tarjonnaltaan moderni. Tällä kertaa testasin ravintola Blue Delin katkarapuvoileivän, joka on aina hyvä vaihtoehto pieneen nälkään.

kokouskansi

Kokoustilat sijaitsevat laivan 7. kannella.

seaside hytti

Joulukuun laivamatkalla käytössämme oli myös Seaside standard allergy -hytti.

coffee and seat

Coffee & Seat maksaa vain 10 euroa!

kokousosasto2

Viking XPRS:n kokoustilat muotoutuvat moneen tarpeeseen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 1

Post Navigation