Vihdoinkin tilaa ideoille ja inspiraatiolle!

*Kaupallinen yhteistyö Visual Concept / Tuote saatu blogin kautta

Vihdonkin sain työhuoneeseeni kunnon kokoisen ilmoitustaulun! Itse kutsun sitä kyllä mieluummin ideatauluksi, johon voi kiinnittää sekä inspiroivia kuvia ja tekstejä että hauduttelua vaativia ideoita.

Tämä Visual conceptin moderni ilmoitustaulu tai kirjoitus- ja magneettitaulu sopii sekä kotitoimistoon että firman tiloihin ja mikä parasta, taulumoduuleita yhdistelemällä voi rakentaa juuri itselleen sopivan kokonaisuuden. Niillä voi peittää vaikka koko seinän!

Ilmoitustaulu joko pystyyn tai vaakaan

Simppelin ja yksinkertaisen designin ansiosta ilmoitustaulu sopii hyvin myös kotiympäristöön. Yhden moduulin koko on 115×75 cm ja se voidaan asentaa pystyyn tai vaakaan.

Ideatauluuni voi kirjoittaa viestejä mukana toimitettavilla kynillä ja teksti pyyhkiytyy helposti pois kynän päässä olevalla sienellä tai erillisellä pyyhkeellä. Paperit voi kiinnittää tauluun kätevillä magneettilistoilla tai tietenkin ihan perinteisillä magneeteilla.

Kun taulua käyttää projektien suunnitteluun tai vaikka ideointiin, voi siihen lätkiä staattisia muistilappuja ja siirrellä niitä mielensä mukaan näppärästi paikasta toiseen. Staattisista muistilapuista kerroin jo aikaisemmin täällä.

Vaikka kalenterini on jo useamman vuoden ajan ollut sähköisessä muodossa, tarvitsen silti seinäkalenterin, jolla voi hahmottaa koko vuoden kulun. Visual conceptin tauluun on saatavilla erityinen rullakalenteri, jossa suunnitelmat ja projektit rullaavat vuodesta toiseen.

koko ilmoitustaulu

Taulussa riittää pinta-alaa työn alla oleville asioille ja uusille ideoille.

 

ilmoitustaulu3

Muovipintaiseen rullakalenteriin voi tehdä merkintöjä ja pyyhkiä ne tarvittaessa pois.

 

Dekorando magneetit

Magneetit ovat Dekorando Oy:n tuotteita.

kynät

Taulun mukana tulee neljä eriväristä tussia ja erillinen kirjoitusten pyyhkimiseen tarkoitettu pyyhe.

magneettilista

Magneettilistat pitävät paperit ojennuksessa.

instagramkuvat

Inspiroivia Instagram-kuvia voi kiinnittää tauluun helposti magneeteilla.

ilmoitustaulu1

Ideataulu on vielä aika tyhjä, mutta pian on ryhdyttävä suunnittelemaan vuotta 2016!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 35 = 38

Post Navigation