Viikonlopun kunniaksi ostereita ja proseccoa!

Fismarker_osterit1

Kuva: Royal Ravintolat

Oletko koskaan maistanut ostereita? Tämän kulinaarisesti arvostetun simpukkaheimon herkullisuus jakaa mielipiteitä jyrkästi. Joillekin osterit ovat herkkujen herkku ja toiset taas eivät limaista kaveria suuhunsa laita. Suomen oloissa osterit ovat olleet myös kohtuullisen hinnakas herkku.

Nyt kuitenkin ravintola Fishmarket tarjoaa perjantai-iltaisin ostereita todella huokeaan hintaan. Kello viiden ja kahdeksan välillä osterit maksavat vain kaksi euroa kappale ja oheen saa vielä lasin proseccoa viidellä eurolla. Kahteen pekkaan voi ottaa setin, jossa on pullo proseccoa ja 10 osteria hintaa 45 euroa. Tuolla hinnalla voi vaikka vain maistaa yhden osterin, mutta itse kyllä tilaisin lautsellisen. Mikä loistava tapa aloittaa viikonloppu!

Fismarket_osterit2

Elävät osterit saapuvat Fishmarketiin Ranskasta. Ravintolassa on päivittäin tarjolla kolmea eri osterilaatua saatavuuden mukaan.

Fismarket_osterit3

Ravintola Fishmarketissa ostereita avaa osterin avaamisen Suomen mestari Jessica Nieminen.

Fismarket_osterit4

Hyvä osteri kaipaa mielestäni seurakseen vain tilkkasen sitruunamehua, mutta myös shalottisipulista ja punaviinietikasta tehty kastike sopii ostereihin mainiosti.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 − 14 =

Post Navigation