Viime hetken mekkovinkit!

Ensi viikonloppuna ovat monessa perheessä edessä jonkinlaiset koulun päättäjäiset tai kevätjuhlat. Jos juhliin sopiva mekko on vielä hankkimatta, niin tässä viime hetken vinkit Joseph Ribkoffin ja Marks & Spencerin valikoimista.
Tämän kevään ja kesän juhlakauden valikoimiin kuuluu erityisen paljon tyylikkäitä kotelomekkoja, jotka sopivat sekä työvaatteeksi että edustustilaisuuksiin ja juhliin. Erilaisten asusteiden avulla mekkojen ilmettä on helppo muuttaa tarpeen vaatiessa asiallisemmaksi tai rennommaksi.

JOSEPH RIBKOFF_1

Kanadalaisen Joseph Ribkoffin värikäs kotelomekko kiinnittää katseet ja on edukseen ruskettuneella iholla. Tämä mekko on nähty jo mm. Laura Voutilaisen päällä!

Joseph Ribkoff_2

Hyvin istuva Joseph Ribkoffin raikas valkoinen mekko on koristeltu värikkäillä kukilla ja lehdillä. Jos sää on kylmä, voi mekon asustaa sen väreihin sopivalla pashminalla tai villatakilla.

Joseph Ribkoff_3

Joseph Ribkoffin ihana vaaleanpunainen unelma ei vaadi asusteeksi kuin ruusun hiuksiin. Ja mikä parasta, laadukkaan materiaalinsa ansiosta, mekko ei vaadi silittämistä!

marks_and_spencer_1

Moderni ruutukuvio koristaa Marks & Spencerin tyylikästä kotelopukua, joka käy alkusyksystä hyvin myös työvaatteeksi.

 

marks_and_spencer_2

Marks & Spencerin mustavalkoinen ruutumekko on klassikko. Asusteeksi sopii niin musta huivi kuin villatakkikin. Töihin mekon päälle voi pukea mustan bleiserin.

marks_and_spencer_3

Marks & Spencerin mustassa ruusukuvioidussa mekossa on hoikentava leikkaus. Asusteeksi sopivat kirjekuorilaukku ja tyylikäs hattu tai kangasruusu hiuksiin.

marks_and_spencer_4

Pitsi on yksi tämän kesän trendeistä. Marks & Spencerin mustavalkoinen pitsimekko sopii kesäjuhlien lisäksi myös pikkujouluihin.

marks_and_spencer_5

Liehuva helmaista Marks & Spencerin mekkoa koristavat epäsymmetriset väripalkit.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + 4 =

Post Navigation