Voi Muji, minkä teit!

*Yhteistyössä Habitare-messut, sisältää arvonnan

Muji

Kun ihminen hurahtaa johonkin tuotemerkkiin, niin sitä on valmis tekemään ihmeellisiä asioita. Varsinkin jos merkin tuotteita ei ole saatavilla asuinmaassasi, eikä niitä ole pitkään aikaan päässyt hiplaamaan edes työmatkalla.

Niinpä kun japanilainen lifestyle-brändi Muji ensi viikolla saapuu Suomeen Habitare-messuille ja avaa sinne pop up -kaupan, niin meikäläinen raivaa kiireisestä työviikostaan yhden aamupäivän ja tekee pikaisen messuvierailun Suomeen.

Samalla tavalla olen työreissuillani Tukholmassa tai Frankfurtissa aina löytänyt sellaisen hetken, jolloin ehdin ketjun myymälään ihailemaan kohtuuhintaista muotoilua ja minimalistisia tuotteita. Ihanista Muji-tuliaisista olen kirjoittanut aikaisemmin täällä.

Loputon lempituotteiden lista

Suosikkejani Mujin tuotteista ovat muun muassa uudelleen täytettävät matkapakkaukset, erilaiset säilytysrasiat, yksinkertaisen tyylikkäät toimistotarvikkeet ja funktionaliset keittiötarvikkeet. Lempituotteiden listaa voisi jatkaa lähes loputtomiin.

Tällä hetkellä kaikki koruni on säilötty Mujin läpinäkyviin akryylilaatikoihin. Matkalla tarvittavat lääkkeet kulkevat brändi minimalistisessa pillerirasiassa ja käyntikortit simppelissä alumiinirasiassa. Myös ainoa kelpuuttamani läppärilaukku on Mujin valikoimista.

Toivottavasti Mujin vierailu Habitaressa tarkoittaa sitä, että brändi tulisi lopultakin Suomen markkinoille, edes shop-in-shopina johonkin, kuten Tukholmassa. Matka Tallinnasta Helsinkiin ostoksille on kuitenkin huomattavasti lyhyempi kuin Tukholmaan, Saksasta nyt puhumattakaan.

Osallistu messulippuarvontaan!

Jos et tunne Mujia vielä, niin nyt tarjoan sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua siihen, sillä sain Habitare-messuilta kaksi messulippua arvottavaksi blogini lukijoiden kesken.

Habitare-messut ovat Helsingin Messukeskuksessa 13.-17.9.2017 Messulippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messuilla ja sillä pääsee kaikkiin samanaikaisin tapahtumiin. Habitaren lisäksi Messukeskuksessa on myös Antiikki-tapahtuma, HighEnd Helsinki, Showroom ja Forma-messut.

Osallistuminen arvontaan on helppoa! Kerrot vaan blogin kommenttiosiossa, onko Muji sinulle aikaisemmin tuttu brändi ja jos ei ole, niin mitkä se tuotteista kiinnostavat eniten.

Osallistua voit 10.9.2017 saakka. Messulippuja arvotaan 2 kpl.
Muista täyttää lomakkeeseen myös sähköpostiosoitteesi, se näkyy vain minulle.
Arvonta suoritetaan kaikkien vastanneiden kesken maanantaina 11.9.2017

Pääsyliput messuille toimitetaan voittajille sähköpostilla.

 

*Kuva: Muji

 

8 Thoughts on “Voi Muji, minkä teit!

 1. Mirva on 08/09/2017 at 12:12 said:

  Itsellä ei ole vielä Mujin tuotteita, mutta odotan innolla, että pääsen niitä Habitaressa katselemaan. Eniten kiinnostaa toimistotarvikkeet ja säilytysrasiat.

 2. Thea on 08/09/2017 at 13:53 said:

  Mujin säilytysrasiat on vaan parhaita!

 3. Olipa mukavan raikkaita posliinikulhojakin valikoimassa.

 4. Katja on 08/09/2017 at 18:56 said:

  Ei ole Mujia vielä, mutta mm. kaikki luettelemasi kuulostaa hyvältä ja potentiaaliselta uuteen kotiimme ?

 5. Mun mies aina kanssa himoitsee niitä Muji tuotteita, kun Tukholmassa käydään:) En tiennyt, että se on messuilla, pitää varmaan kanssa piipahtaa!

 6. Päivi Fils on 08/09/2017 at 20:45 said:

  En ole koskaan niistä kuullutkaan. Olisi mielenkiintoista päästä tutustumaan.

 7. Niina on 10/09/2017 at 08:12 said:

  Mujista olen vain kuullut, en vielä ole itse päässyt tuotteita hiplailemaan. Oikein odotan ruuhkaista messuosastoa. 🙂

 8. Eve on 10/09/2017 at 21:12 said:

  Muji on minulle ihan uusi tuttavuus, keittiötarvikkeet ainakin kiinnostavat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

− 5 = 2

Post Navigation