Yhtä en vaihda!

*Kaupallinen yhteistyö Johnson & Johnson Consumer Nordic, sisältää arvonnan

O.b. -pikkuhousunsuojat

Miten montaa tuotetta tai tuotemerkkiä olet käyttänyt tyytyväisenä lähes koko elämäsi ajan, ilman tarvetta vaihtaa parempaan? Entä onko joku tuote seurannut sinua läpi teinivuosien aikuisuuteen saakka? Itselläni on ainoastaan yksi sellainen tuote, nimittäin O.b.-tamponit. Sama sininen paketti oli vessan laatikossa teininä ja on yhä edelleen aikuisena. Hyväksi havaittu ja luotettava tuote, jonka ansiosta omaa elelemistä ja olemista ei pahemmin tarvitse rajoittaa niinä tiettyinä kuukauden päivinä.

Tamponeissa merkkiuskollisuus on kuulemma yleistä. Se tuote, mitä oppii nuorena käyttämään, seuraa läpi elämän ja periytyy yleensä äidiltä tyttärelle. O.b. -tamponeissa merkkiuskollisuus on huikeat 90 prosenttia.

O.b. -tamponit lanseerattiin markkinoille jo 1950-luvulla Saksassa, kun naisgynekologi Judith Esser ei halunnut luopua uintiharrastuksestaan kuukautisten aikana. Hän kehitti tamponin, joka nimi O.b. tulee saksankielisistä sanoista ohne binde eli ilma sidettä. Tamponi tarjosi naisille uudenlaisen vapauden tunteen ja mullisti myös naisten intiimihygienian.
Ensin tamponeita myytiin Euroopassa häveliäästi tiskin alta, mutta pian mallia otetiin Yhdysvalloista ja tuotteet tulivat kauppojen hyllyihin näkyvästi myyntiin.

Pikkuhousunsuoja on jo ehtinyt keski-ikään

1970-luvulla Euroopan markkinoille saapuivat ensimmäiset pikkuhousunsuojat. Tämä lähes 50-vuotias luomus on nykyään naisten myydyin intiimihygieniatuote. Ja nyt ilouutinen meille O.b.-faneille. Tuttu brändi on lanseerannut tänä keväänä markkinoille myös O.b. -pikkuhousunsuojat, jotka on tehty samalla tavalla laadusta tinkimättä, kuin brändin tamponit.

Uudet O.b. -pikkuhousunsuojat on pakattu tutun näköisiin paketteihin.

Uusissa O.b.-pikkuhousunsuojissa on huomioitu kaikenlaisten naisten erilaiset tarpeet. Lopputuloksena on hengittävä, pehmeä ja mukava pikkuhousunsuoja, joka takaa meille kaikille mahdollisimman hyvän olon omissa pöksyissämme.

Uudessa O.b. -pikkuhousunsuojasarjassa on kolme erilaista tuotetta, joissa kaikissa on hengittävä puuvillapinta sekä suojan napakasti paikoillaan pitävä teippiraita.

O.b. Liners SuperThin on erittäin ohut pikkuhousunsuoja, joka on kuitenkin yhtä imukykyinen kuin sarjan normal-suoja. Se on miedosti hajustettu ja pakattu kätevästi mukana kulkeviin yksittäispakkauksiin. Valittavana on 20 tai 40 kappaleen pakkaus.

O.b. Liners Normal on hengittävä, dermatologisesti testattu ja hajusteeton pikkuhousunsuoja, joka on pakattu 70 prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistettuun pakkaukseen. Valittavana on 34 tai 58 kappaleen pakkaus.

O.b. Liners Extra Long on tuotesarjan pisin ja imukykyisin suoja, jonka imukykyinen sisus sulkee nesteen sisäänsä. Hajusteeton suoja tarjoaa pitkäkestoisen hajusuojan ja puhtauden tunteen. Nämä pikkuhousunsuojat on pakattu 24 kpl pakkaukseen.

O.b. -pikkuhousunsuojista on valittavan sekä hajusteeton että miedosti hajustettu versio.

Tiedätkö, mitä kaikkea pikkuhousunsuojilla voi tehdä?

Pikkuhousunsuojilla on yhtä monta käyttötarkoitusta, kun on naistakin. Joku käyttää niitä ennen kuukautisten alkamista, toinen niiden jälkeen, joillekin ne tuovat kuivemman ja puhtaamman olon, joku taas käyttää niitä seksin jälkeen tai suojaamaan alusvaatteita valkovuodolta. Moni käyttää pikkuhousunsuojia myös virtsankarkailuun, sillä niitä on vähemmän noloa ostaa kaupasta kuin perinteisiä aikuisten virtsankarkailusuojia.

Itse olen keksinyt pikkuhousunsuojille myös useita hiukan epätavallisempia käyttötarkoituksia. Se johtuu ehkä siitä, että muutama pikkuhousunsuoja kulkee aina käden ulottuvilla, käsilaukkuni bag-in-bagissä mukana.

Käsilaukkuni bag-in-bägissa kulkee aina mukana muutama pikkuhousunsuoja.

Kokemuksesta voin sanoa, että imukykyisillä pikkuhousunsuojilla voi kätevästi pyyhkiä kaatuneen kahvin tietokoneen näppäimistöltä. Samoin sillä puhdistuu näppärästi huurtunut auton tuulilasi, kameran linssi tai likainen puuterirasian peili. Liian kiillon saa pois kasvoilta taputtelemalla niitä pikkuhousunsuojalla, eikä noloja hikiläikkiä synny puseron kainaloihin, kun siellä on pikkuhousunsuojat. Mahtava tuote siis!

Imukykyisiä pikkuhousunsuojia kannattaa olla aina käden ulottuvilla, sillä koskaan ei voi tietää, mihin niitä tarvitsee!

Osallistu O.b. -pikkuhousunsuojat -arvontaan!

Jos olet O.b. -fani, kuten minä, niin nyt sinulla on mahdollisuus voittaa O.b.:n tuotteita käyttöösi koko vuodeksi! Osallistuminen arvontaan on helppoa. Kerrot vaan blogin kommenttikentässä oletko perinteinen pikkuhousunsuojien käyttäjä vai oletko keksinyt niille myös muita käyttökohteita, kuten minä.

Osallistua voit 11.6. saakka. Kisassa arvotaan yksi O.b. -pikkuhousunsuojat -tuotepaketti.
Muista täyttää myös sähköpostiosoitteesi, se näkyy vain minulle.
Arvonta suoritetaan kaikkien vastanneiden kesken 12.6.2017

 

Ohuen ohuet O.b. SuperThin -pikkuhousunsuojat eivät erotu niukkojenkaan alusvaatteiden alta.

 

15 Thoughts on “Yhtä en vaihda!

 1. Elisa Lehtonen on 04/06/2017 at 14:15 said:

  Olen kyllä ollut perinteinen käyttäjä, mutta taidan kokeilla noita Tean ideoita 🙂 Eniten mulla kuluu pikkuhousunsuojia fillarointiaikaan, ja silloin niiden onkin oltava laadukkaita, etteivät rullaannu tunninkaan ylämäkiajossa…

 2. anna s. on 04/06/2017 at 20:31 said:

  Olen aika perinteinen käyttäjä, mutta koirani on harvinaisen kiinnostunut pikkuhousunsuojista (siis puhtaista :D). Kerran kun tulin kotiin töistä, koirani oli penkonut ja pureskellut laatikon ja levitellyt niitä ympäri kylpyhuonetta 😀

 3. Thea on 04/06/2017 at 21:04 said:

  Elisa, näissä uusissa O.b. -pikkuhousunsuojissa on napakka teippiraita, joten ei hätää rullaantumisesta!

 4. pimassou on 05/06/2017 at 09:23 said:

  On tullut keksittyä uusiakin käyttötapoja, esim. vanulappujen puuttuessa puhtaalla pikkuhousunsuojalla voi levittää kasvoveden kasvoille. 🙂 Matkalla kokeiltu niksi!

 5. Päivi Fils on 05/06/2017 at 12:50 said:

  Olen perinteinen käyttäjä, en ole edes käsittänyt mihin kaikkeen niitä voi siis käyttää.

 6. eija on 05/06/2017 at 13:18 said:

  Enimmäkseen perinteistä käyttöä, mitä nyt joskus apuna vessan peilin pesussa käytetty 🙂

 7. Edit on 05/06/2017 at 15:21 said:

  Perinteinen käyttäjä. 😉

 8. Fanny on 05/06/2017 at 16:36 said:

  Perinteinen käyttäjä

 9. Wilhelmiina on 06/06/2017 at 12:23 said:

  Perinteinen käyttäjä mutta kissan irtonaiset karvat saa hyvin kerättyä teipin avulla.

 10. Mallukka on 06/06/2017 at 19:21 said:

  Perinteinen käyttäjä, ei ole edes tullut muuta mieleen, vaikkakin miksei!

 11. hilkka on 07/06/2017 at 07:31 said:

  Perinteinen käyttäjä, en ole koskaan edes ajatellut niiden käyttöä mihinkään muuhun. Olen kai aika tylsä ihminen 😀

 12. Essi antola on 07/06/2017 at 15:05 said:

  Perinteinen käyttäjä 😀

 13. Suvi on 10/06/2017 at 01:28 said:

  Perinteinen käyttäjä 🙂

 14. Janette on 10/06/2017 at 22:22 said:

  Perinteinen käyttäjä, mutta kieltämättä hyviä ideoita! Täytyy ottaa kokeiluun:D

 15. Tanja on 11/06/2017 at 21:34 said:

  Perinteinen käyttäjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 5 = 1

Post Navigation