Yksi koru, monta asua

HOE-monitoimikoru

Itse olen melko hillitty korujen käyttäjä. Suosin yksinkertaisia koruja, jotka ovat yleensä hopeisia. Niiden lisäksi minulla on kyllä valikoima värikkäitä helmikoruja, joilla tuon moniin asuihin yksityiskohtia ja värejä. Monet koruista olen hankkinut tai saanut House of Elliottilta, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo useamman vuoden ajan.

Pelkkiä juhlakoruja ostan harvoin, sillä niitä tulee käytettyä niin vähän. Ellei koru sitten ole sellainen, että sitä voi käyttää myös arkisempien vaatteiden kanssa. Harva koru on kuitenkaan varsinaisesti muunneltavissa niin, että yhdestä korusta voisi muokata useamman vaihtoehdon, jotka sopisivat eri asujen kanssa.

Celia-kaulakoru sopii monen asun kanssa

No nyt House of Elliott on ratkaissut tämänkin ongelman luomalla Celia-korun, joka toimii sekä arjessa että juhlassa ja josta voi tehdä eri mittaisia kaulakoruja, rannekorun ja toimistolle kulkukorttinauhan.

Itse olen käyttänyt makeanvedenhelmistä tehtyä Celia-helminauhaa sekä arjessa että juhlassa, sillä helmien kauniit harmaan sävyt sopivat hyvin niin harmaan, valkoisen kuin mustankin vaatteen kanssa. Mustan villapoolon kanssa kyseessä on arkisempi asu, mutta kynähame ja kiiltävä, harmaa neule on jo juhlavampi vaihtoehto.

Juhlakoruksi Celia-helmet muuttuvat lisäämällä korviin niihin sointuvat korvakorut. Itse olen käyttänyt korun kanssa sekä helmikorvakoruja että Snö of Swedenin hopeanvärisiä pallokorvakoruja.

Neljäksi eri koruksi muuntuva, seashell-helmistä ja kristalleista tehty Celia-kaulakoru on saatavilla House of Elliottin verkkokaupassa lisäksi myös Finnair-shopista, josta sen voi ostaa vaikka kesälomamatkalla muutaman viikon kuluttua.

*Tuote saatu blogin kautta

 

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 33 = 40

Post Navigation