Sisustusunelmia

Toimittajan ja bloggaajan työn parhaita puolia on se, että saa tutustua kaikenlaisiin ihaniin tuotteisiin ja tavaroihin. Joskus se on myös hiukan haastavaa lompakon ja kodin rajallisten tilojen takia. Kaikkea ihanaa, kun ei voi itselleen hankkia. Kevätauringon ensi säteiden aiheuttamaa sisustusvimmaa on esimerkiksi hankala hallita.

Yhtäkkiä mieleen muistuivat ne puuttuvat kalusteet ja verhot, jotka olivat talven aikana unohtuneet täysin ja työhuonekin tuntui kaipaavan mattoa lattialle ja hyllyä seinälle. Olisi niin kiva hankkia kaikkea uutta, vaikka tiedän, että autotallin perukoilla on työhuoneeseen sopiva hylly, joka vaan odottaa ripustamista.

Eikä tätä sisustusintoa ainakaan helpottanut Ikean kevätuutuuksia esittelevä lehdistötiedote, josta löysin monta uutta himottavaa esinettä.  Poimin tähän teille muutamia ihanuuksia, jotka sopivat yhtä hyvin niin kotiin kuin toimistolle.

Työhuone

Huhtikuussa Ikea-tavarataloihin tulee Andvändbar-mallisto, joka kannustaa vihreämpään elämäntyyliin ja vastuullisempaan käyttäytymiseen. Tämä penkin ja säilytyskalusteen yhdistelmä on nerokas ja sopii niin kodin kuin toimistonkin eteiseen.

 

Användbar_saviruukut

Andvändbar-malliston tuotteet on tehty luonnonmateriaaleista, kuten posliinista, lasista, puusta, puuvillasta ja savesta, kuten nämä ruukut.

 

Tillfälle_pöytä

Jo helmikuussa lanseerattiin villejä brasilialaisia värejä ja skandinaavista muotokieltä yhdistävä Tillfälle-mallisto, jonka pieni pöytä on kuin tehty läppäriä varten.

 

Tillfälle_lamput

Tillfälle-malliston lampuista voi rakentaa näyttävän kokonaisuuden kodin ruokapöydän tai toimiston kokouspöydän yläpuolelle.

 

Viktigt_korit

Omat lempituotteeni, joista niin kovin moni sopisi työhuoneeseeni, löytyvät toukokuussa lanseerattavasta Viktigt-mallistosta, joka on luotu yhteistyössä keraamikko ja lasimuotoilija Ingegerd Råmanin kanssa.

 

Viktigt_amppelit

Eleettömien esineiden materiaalina on bambua ja luonnonkuitua, kuten näissä hauskoissa amppeleissa.

 

Viktigt_rasia1

Kokonaan käsityönä tehdyssä mallistossa viehättää vähäeleinen muotoilu, kuten näissä säilytyskoreissa, joita ei voi koskaan olla liikaa.

 

Viktigt_rasia2

Mitä kaikkea Viktigt-rasioiden sisään voikaan kätkeä…

 

Viktigt_sohva

Näen jo itseni istumassa tällä sohvalla työhuoneeni nurkassa.

 

*Kuvat: Ikea

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

87 − = 81

Post Navigation