Ikea loi malliston muotisuunnittelijan kanssa

Ikea giltig1

Tuntuuko työpaikan tunnelma tunkkaiselta ja väsähtäneeltä? Ovatko toimistokalusteet nuhjuisia ja väriltään kulahtaneita? Mitäpä jos hankkisit kerrankin muodikkaan sisustuksen ja antaisit toimistosi visuaalisen ilmeen ammattisuunnittelijan hoidettavaksi? Tuntuuko kalliilta idealta?

Nyt voit hankkia katumuodin viimeisimpiä trendejä toimistoosi tai olohuoneeseesi edullisesti, sillä Ikea on lanseerannut yhteistyössä lontoolaisen miestenvaatesuunnittelija Katie Earyn kanssa räväkän ja silmiä särkevän värikkään Giltig-malliston. Se on Ikean ensimmäinen yhteistyömallisto muotisuunnittelijan kanssa.

Katie Eary on tottunut suunnittelussaan koettelemaan rajoja. Omien sanojensa mukaan hänen luomuksensa ovat päällekäyviä, räikeitä ja yliampuvia.
Ikean Giltig-malliston kuoseilla, kuten silmillä, aivoilla, hampailla, kissoilla ja kaloilla Eary haluaa tuoda ihmisten koteihin sykettä. Kuosit koristavat arkisia esineitä, kuten astioita, lakanoita, sisutustyynyjä, vaatteita ja lamppuja. Niillä jokainen voi luoda itselleen niin persoonallisen kodin kuin haluaa.

Malliston tuotteita on vain rajoitettu erä ja ne ovat jo tavarataloissa, joten kipin kapin Ikeaan, mikäli mielit hankkia jonkun niistä itsellesi!

Ikea giltig3
Ikea giltig6
Ikea giltig7
Ikea giltig2
Ikea giltig4
Ikea giltig5
Ikea giltig8
Ikea giltig10
Ikea giltig9

 

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + 1 =

Post Navigation